Reference

Dobrý den, musím říct, že zakoupit si apartmán v Bulharsku bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v životě. Apartmán jsme kupovali před 13 lety přes Assena a vše bylo perfektní, dokonalý servis od začátku až do konce. Perfektní služby, ochota, vstřícnost. Assen Vám kdykoli poradí a pomůže. Dokonce i když jsme na silvestra zapadli s mikrobusem v písku na pláži, nemohli jsme sehnat pomoc, napadlo mě zavolat Assenovi a za chvíli už nás vytáhla odtahovka za 50 euro. Myslím, že všichni víte, kolik normálně stojí. Do Bulharska jezdíme 2x ročně, v létě i na Vánoce a je to perfektní! Takže jednoznačně Assenovy služby doporučuji! Mějte vždy telefonní číslo na Assena u sebe a jste v Bulharsku v bezpečí!

Tábor Oříšek, p. Kudláček, Google recenze 6.2.2023

 

Rychlost, spolehlivost, solidnost, osobní přístup a podpora. Za mne naprostá spokojenost.

Jaroslav Jaroměřský, Google recenze 6.6.2022

 

Mohu jen doporučit. Pan Karailiev se nám věnoval a objížděl s námi různé resorty. Vše nám vysvětlil, na všechny naše dotazy trpělivě odpovídal. Vše co bylo domluveno, bylo do puntíku splněno. Prostě rychlé a spolehlivé jednání. Převod proběhl bez jakýchkoliv problémů. Lze jen doporučit! Děkujeme.

Nikola Bergová, Google recenze 4.6.2022

Dobrý den vespolek všem přátelům moře a Černého zvláště. Sezona začíná a já bych rád ztratil pár slov pro ty,kteří uvažují o koupi nemovitosti v této lokaci. Před rokem jsem byl ve stejné situaci.Rozhodl jsem se-to je dobrý začátek. Potom šlo již vše víceméně mimo mne. Vše potřebné a nutné zařídila fa FC Finance-Consult Česká republika v osobě p.Assena Karailieva, k mé naprosté spokojenosti. Profesionálně, dokonale a také rychle. Ještě koncem léta jsem se stal spokojeným majitelem apartmánu a spokojený jsem i nyní po sedmi měsících strávených zde, v Bulharsku. Takže přátelé, pokud se chcete stát majiteli bytu,apartmánu či studia v Bulharsku, obratte se na nejlepšího makléře od Pomorie po Sveti Vlas-pana ASSENA KARAILIEVA. P.s.  možná se tu potkáme.

Ivan Kunt t.č. v BG. Google recenze 29.5.2022

Proces byl velmi rychlí. Jsme velmi spokojeni s jednáním pana Karailieva. V průběhu celého procesu jsme byli informováni o celém postupu a vše bylo velmi jasné a příjemné!:)) Profesionální přístup.

Xenie Danihelova, Google recenze 19.4.2022

Od decembra 2007, kedy som sa pri kúpe apartmánu prvý raz stretol s Assenom, ubehlo už veľa rokov. Za ten čas som bol v Marina Cape s rodinou mnohokrát a cítime sa tu ako doma, čo je i jeho zásluha. Veľa vecí sa zmenilo, väčšina k lepšiemu, čo je však stále rovnaké je on. Na p.Ing. Assena Yordanova Karailieva a jeho firmu FC Finance-Consult sa môžete s dôverou obrátiť v momente, keď sa rozhodnete alebo uvažujete o kúpe nehnuteľnosti v Bulharsku, Turecku, Španielsku....Môžete sa spoľahnúť na jeho profesionalitu, serióznosť a perfektný prehľad. Má neskutočne trpezlivý prístup ku každému klientovi a čo je obrovké plus, s predajom jeho služby nekončia a vie Vám a hlavne i chce vždy pomôcť. Som veľmi rád, že i po toľkých rokoch ho môžem považovať za dobrého kamaráta, s ktorým sa vždy rád stretám.

Ing.Trnka Jozef 1.2.2022 Google recenze, tel: +421948525724

Naprosto perfektní zajištění převodu nemovitosti. Skvělá komunikace s Assenem Karailievem. Mohu jen doporučit. 

Kateřína Mazuchová, Google recenze

Perfektní jednání, s Assenem vše probíhalo na jedničku, vyhověl všem požadavkům. Je vidět, že firma má zkušenosti a opravdu funguje. Pokud koupit nemovitost v Bulharsku, tak jedině s touto firmou. Těším se na další spolupráci. 

Jana Krejčová, 9.1.2022 Google recenze

Reality jsou tvým snem, kontaktuj se s Assenem.

Hodnocení Assena Yordanova Karailieva. Frýdlant nad Ostravicí 22. prosinec 2021. 

O Assenu z FC FINANCE CONSULT je v recenzích popsáno skutečně mnoho. Ocenit jeho přístup ke klientům slovy, která jej vystihuje v dřívějších rezultátech je fakticky nemožné. Jediné možné řešení, kde je šance se aspoň o to pokusit, je popsat svou zkušenost. Příběh, kterým jsem prošla, byla krásnou pohádkou s realistickým ještě krásnějším koncem. Assen umí originálním jemu vlastním přirozeným stylem naslouchat klientům a potencionálním majitelům budoucích nemovitostí v cizině. Když k tomu přidá letité, bohatě nabyté zkušeností a know how, sen se stává skutečností. To co chcete slyšet vyzdvihne a tam, kde jsi nejste pevně jistí, nedovolí ustoupit z Vašich představ. Absolutně zákazníky nenutí, netlačí, nemasíruje, ale s nadhledem a precizností hledá a navrhuje další alternativy k dosažení cílové pásky. Ze zkušenosti mnou získaných jeho obětavá práce nekončí. Je schopen nabídnou servis, pomoc a spolupráci, o starost, již už vaši nemovitosti. I když máte pocit, že nemovitost není úplně ta pravá ořechová, Assen tasí žolíky na stůl a udělá co Vám na očích vidí. Je formát nejvyššího kalibru ve své profesi makléře a to na úrovni přesahující hranice jeho vlasti. Na mezinárodní úrovni je, jako ryba v Černem moři. Dokonale všeobecně vzdělán, a to i v kulturní oblasti ČR , má brilantní přehled ve své oblasti podnikání a k tomu slušně jazykově vybaven. Ing. Assen Yordanov Karailiev je jedinou hvězdou se zlatým třpytem na vlajce Evropské unie.

Své vlasti dělá čest a nám čechům prestiž v Bulharsku. Přátelé a kamarádi, nechme přítele Assena pracovat, ať můžeme relaxovat. Přeji nám vše dobré a slunce v duši.

Šárka Šnajdrová

 

Byt v Bulharsku zkušenosti, V Ostravě 19. prosinec 2021.

Letos jsem strávil krásnou dovolenou v Bulharsku. Ohromil mě tamní pokrok, dobré zásobování, čistota, příjemné ceny a ještě příjemnější personál. Při letu na zpět do vlasti jsem přirozeně koketoval s myšlenkou pořídit si nemovitost na Slunečním pobřeží. Využil jsem nasátou zkušenost, přehled a orientaci v prostředí, kde jsem se cítil skvěle. Nápad byl na světě, ale s realizací jsem už tak jistý nebyl. Zkušenosti nákupu nemovitostí jsou vždy rizikové i v České republice a ve světě všeobecně. 

Assen Karailiev, nikdy jsem o něm neslyšel, neviděl, všechny kontakty jsem získal na stránkách Sreality.cz, pak jsem vyhodnocoval jeho podnikatelský profil v platformě You Tube, v registru živnostenského podnikání a četl recenze jeho firmy FC FINANCE - CONSULT. Po krátké rozvaze jsem kontaktoval telefonicky Assena. Ve sluchátku se ozval zastřený hlas ve srozumitelné češtině s bulharským přízvukem. Zpozorněl jsem, jestli jsem náhodou nevytočil linku balkánské mafie. 

To, co ale následovalo poté, byl koncert České filharmonie, reprodukce sametové hudby Leoše Janáčka. V říjnu 2021 jsem složil zálohu a v prosinci 2021 jsem vlastníkem nemovitosti.

Ing. Assen Yordanov Karailiev řídil vlastní orchestr s citem pro českého konzumenta hudby. Profesionálně zajistil všechny administrativní činnosti, plné moci, tlumočníka a notáře. Vše jsem domlouval z pohodlí domova od prohlídek on - line, elektronicky přes WhatsApp, až po převodu vkladu nemovitosti. Pochopitelně zprostředkovatel je vždy o krok napřed před kupujícím. Peníze má složené na účtu a nemovitost čeká u notáře na přepis budoucího majitele. Ale i v této napnuté chvíli i nadále Assen Karailiev nepřestal komunikovat. Udržoval vztah s klientem v letové hladině bez turbulence , až do konce samotného hladkého přistání za velkého potlesku pasažéra.

Budoucí potenciální zájemci nemovitosti v zahraničí!

Assen Karailiev dělá dobré jméno sobě, firmě FC FINANCE - CONSULT v České republice, ale i Bulharsku na mezinárodní úrovni. Koupě nemovitostí v BG jsem nezískal jen byt v krásném prostředí u moře, ale i dobrého přítele Assena , za kterého složím hlavu na špalek.

Assene, děkuji, že jsi a přeji vše dobré.

Libor Šnajdr, Google recenze

 

Do Bulharska cestujeme s rodinou již několik let. K Bulharsku máme citovou vazbu i proto že moje manželka měla tatínka Bulhara. A proto jsme se rozhodli koupit svou nemovitost. Záčatkem roku 2021 jsem začal hledat na realitách,kde jsem narazil na společnost FC Finance-Consult ČR v zastoupení P. Ing Assena Karailieva. Telefonicky jsem ho kontaktoval a po domluvě jsme odletěli v 6 měsíci do Bulharska. Po příletu do Bulharska mně již očekával p.Karailiev který nás zavezl na prohlídku několika apartmánů. Byl jsem mile překvapen za profesionální přístup ve všech směrech,vše probíhalo hladce P.Karailiev se o nás po celou dobu pečlivě staral a ve všem nám pomáhal ke zdárné koupi apartmánu. O dva měsíce později jsme zakoupili další apartmán. Zpočátku jsem byl opatrný a nedůvěřivý,ale po mé zkušenosti jsem získal nejen apartmány,ale i přátelství p.Karailieva. Tohoto pána všem vřele doporučuji a našim realitním makléřům by mohl být vzorem. Těšíme se na brzké setkání s přítelem Assenem.

Autodoprava Aleš Borski 3/12/2021

Nákup naší nemovitosti proběhl hladce díky profesionálnímu a přitom velmi přátelskému přístupu ing. Assena Karailieva. Doporučuji. 

ing. Jiří Maršálek, Olomouc, 13/11/2021 Google recenze

S p. Assenem spolupracuji již delší dobu, je to velmi ochotný a seriózní člověk na svém místě .Vždy mi byl nápomocen řešit jakékoli problémy jak při nákupu nemovitosti, tak při jejím dalším provozu. Klobouk dolů a ještě jednou dekuji!

Venclik Ladislav, Olomouc, 12/11/2021 Google

Také se připojuji ke spokojeným majitelům bulharských apartmánů. Pan Assen je velice ochotný, kdykoliv jsme potřebovali něco dovysvětlit nebo poradit, nikdy to pro něho nebyl problém. Na zprávy odpovídá obratem i v nepracovní dny. Prostě super! 

Martina Mišková 8/11/2021 Google

Zdravím majitelé nemovitosti v Bulharsku a hlavně zájemce o koupi. Pokud stále ještě váháte, jakou realitní kancelář si pro svoji koupi vybrat, tak rozhodně s FC FINANCE - CONSULT neprohloupíte. Musím říct, že i když reference samozřejmě předem pročítám, ne vždy jim přikládám 100% věrohodnost. U této firmy předčila realita moje očekávání! Díky panu Assenu Karailievovi, který koupi apartmánu zařizoval, vše proběhlo na velmi profesionální úrovni. Tato společnost, jejímž heslem je "my pracujeme, vy relaxujete" to myslí opravdu vážně a jejich slogan je na svém místě. Za mě naprostá spokojenost! Přístup pane Assena je nejen profesionální, ale i velmi lidský a příjemný. S klidným svědomím všem vřele doporučuji! 

Gabriela Pohořalá 8/11/2021 Google

Rychlé a spolehlivé jednání. Zejména musím ocenit přístup při prohlédce aparmánu. Byl jsem vyzvednut na letišti, proveden po okolí, v aparmánu jsem přímo bydlel a měl dostatek času k poznání a prohlídce okolí. Vše jsme na místě domluvili pan Karailiev splnil a současně jsem majitelem velmi pěkného apartmánu za skvělou cenu. Všem kdo uvažují a takovéto transakci mohu jen doporučt. 

Zdeněk Westfal 4/11/2021 Google

Koupili jsme apartmán v Bulharsku, skvělá spolupráce, všechno proběhlo hladce, při zpoždění s hypotékou velmi vstřícní. Děkujeme :-)

Jitka Svobodová

Pan Assen to człowiek któremu poleciłem sprzedaż mojego apartamentu. Pan się wszystkim zajął. Miałem kredyt w banki i inne naprawdę niemniej skomplikowane rzeczy związane z nieruchomością które Panu Asenowi super udało się rozwiązać i załatwić. Polecam go i uważam ze warto z niego skorzystać. To uczciwy człowiek który jest naprawdę skuteczny.

Grzegorz Litewka

Děkujeme za kvalitně odvedenou práci s nákupem apartmánu v Bulharsku. Všechno proběhlo dle domluvy, ve velmi krátké době a bez komplikací.

Tom Palaj

Po úspěšném nákupu nemovitosti v Bulharsku se připojujeme k ostatním spokojeným uživatelům. Díky naprosto perfektní podpoře od pana Assena Karailieva vše úspěšně zvládnuté jak při jednání s úřady, tak při prvotní nabídce nemovitostí dle naší poptávky. Vřele doporučujeme firmu FC Finance-Consult ČR, s.r.o. a těšíme se na viděnou i na další spolupráci s Assenem!

Petr Toman

Mám bohaté zkušenosti s nákupem nemovitostí v Česku, tak mohu srovnávat. S tak vysokou profesionální úrovní jakou nám poskytl Ing. Assen Karailiev jsem se dosud nesetkal. Veškeré úkony týkající se převodu nemovitosti zajistil ve velmi krátkém čase, vše co se dohodlo, platilo. Je vidět, že má obrovské zkušenosti na trhu nemovitostí v Bulharsku. Mám jasno v tom, že služeb Ing. Karailieva budu nadále využívat a doporučovat. 

Ing. Jaroslav Marek, Jednatel, MS technik spol. s r.o. , 16/9/2021

 

Rády bychom touto cestou poděkovaly panu ing. Karailievovi při koupi bytu v Bulharsku. Spolupráce s ním byla na profesionální úrovni, a to hlavně díky jeho dlouholetým zkušenostem a znalostem s prodejem bytů v Bulharsku. Po celou dobu se o nás vzorně staral, kupní smlouvu nám upravil k naší maximální spokojenosti. Trpělivě vysvětloval a odpovídal na všechny naše otázky. Vše za nás zařídil. Na čem jsme se domluvili, tak to platilo. Po celou dobu jsme cítily jeho podporu a za to mu moc a moc děkujeme. Určitě jeho služby všem vřele doporučujeme.

Jitka Kalousová, Praha, 10/9/2021

Byt v Bulharsku zkušenosti: Chtěl bych  tímto příspěvkem moc poděkovat Assenovi za jeho ochotu, a profesionální přístup pří koupi našeho apartmánu na Slunečním pobřeží. Začátkem letošního července 2021 jsme odletěli s rodinou do Bulharska s jasným cílem, vybrat si, a koupit u Černého more vlastní apartmán. Assen jsem znal do té doby sotva měsíc, a to jen přes telefon. Ochotně se nabídnul, a i když jsme přiletěli na letiště do Burgasu až po půlnoci, vyzvednul nás a odvezl na ubytování. Další dny s námi absolvoval spoustu prohlídek nemovitostí a po týdnu jsme si mohli říct že cíl byl splněn. Dnes už jsme majiteli vlastního apartmánu v Bulharsku v samotném centru Slunečního pobřeží, a ja, moje manželka, i dcera víme, že jsme v Bulharsku našli nejenom bydlení u moře, ale i kamaráda. Děkujeme ti Assene.

Markovi, 08/2021

Pana Assena jsem poznal při koupi Apartmánu v Bulharsku kdy mi jej a jeho firmu doporučila jedna z Bulharských partnerských realitních kanceláří. Vše zařídil precizně a s velikou péčí nad rámec svých povinností. S jeho firmou mám jen ty nejlepší zkušenosti a všem ji velice doporučuji, protože v panu Assenovi můžete získat nejen profesionála v oboru ale i velikého a spolehlivého pomocníka znalého místních poměrů. A tímto mu i velice děkuji za pomoc, radu a ochotu poskytovanou po celou dobu pobytu v BG. 

Radek Šrubař, Ostrava

Profesionálny prístup. Odporúčam na nehnuteľnosti v Bulharsku!

Radovan Jurkovič, Broker Service Group, konateľ spoločnost, Slovensko

Od roku 2015 jsem díky panu Assenovi Karailievovi a jeho firmě vlastníkem několika apartmánu v Bulharsku. Stará se  jak o údržbu tak o naše apartmaný jak o vlastní. Jsem velmi spokojen a doporučuji všechny jeho služby. 

P.Janeček, 777595722

Veľmi dobrá spolupráca. Odporúčam. Promtne vyriesenie. Profesionálny prístup.

TEATRO, slovenská telekomunikačná firma

S pánom Assenom - FC Finance-Consult nás zoznámil náš dobrý známy. Pán ASSEN nám pomohol s výberom apartmánu v Bulharsku (v R 2012) a odvtedy zabezpečuje pre nás všetky poplatky súvisiace s jeho prevádzkovaním . Je ochotný kedykoľvek sa stretnúť a poradiť.  Keďže apartmán používame dosť zriedka, je pre nás takáto pomoc nenahraditeľná. Pán ASSEN ďakujeme za spoluprácu!

Ján Molnár

Profesionál. Kvalitné služby, dlhoročné skúsenosti predajom nehnuteľnosti vo viacerých krajinách.

Michal K. Hodnitenia na azet.sk 30.5.2021

V roce 2019 jsem byla na dovolené v komplexu Marina Cape a bylo tam tak nádherně, že jsem se rozhodla investovat a koupit si Apartmán u moře v Bulharsku. Díky skvělému a velmi ochotnému panu Assenovi jsem během velmi krátké doby byla vlastníkem nemovitosti. S naprostou důvěrou jsem vše přenechala této realitní společnosti pod vedením p. Assena Karailieva. Vřele doporučuji a za vše mnohokrát děkuji.

Monika Höcková

 

Před několika lety jsme se rozhodli koupit nemovitost v Bulharsku. Rádi tam jezdíme, ale vůbec jsme nevědeli, kam se obrátit. Náhodou jsme objevili výše uvedenou firmu a začalo vzájemné oťukávání. Po velice krátké době došlo k návštěve Assena v Bulharsku a k nákupu první nemovitosti. Jednání, ochota a vstřícnost nás příjemně překvapila. Assen nám vyřídil vše, co jsme potřebovali, vše skončilo úspěšným završením u notáře a zápisem do katastru nemovitostí v Sofii. Po těchto výborných ohlasech nezůstalo u jediného nákupu. Assen nám pomáhá i s dalšími věcmi, které ani s nákupem nemovitosti nesouvisí. Takže můžeme říci, že máme v ČR i v BG dobrého kamaráda.

František a Lenka Bittenglovi

 

Keď som sa v roku 2019 rozhodoval investovať do nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží v Bulharsku, rozmýšľal som ako, sa dostať k zaujímavým nehnuteľnostiam, bez rizika s garanciou bezpečného prevodu do môjho vlastníctva. Dnes už viem, že som urobil správne rozhodnutie, keď som sa s touto mojou požiadavkou obrátil na pána Assena Karailievova, ktorý mi zabezpečil obhliadky nehnuteľnosti na Slnečnom pobreží a následne po mojom vybere aj kompletný servis ohľadom prevodu nehnuteľností do môjho vlastníctva. Kompletne o všetko sa mi postaral. Vrelo odporúčam p. Assena Karailievova a jeho firmu každému, kto by si chcel nejakú nehnuteľnosť v Bulharsku na pobreží kúpiť. Moja maximálna spokojnosť!!!

Igor Laš, Žilina, Slovensko, tel: +421 905 356 901

 

Vřele doporučuji pana Assena Karailieva a spol. FC Finance-Consult. On nám umožnil učinit správné rozhodnutí při koupě našeho prvního bytu v Bulharsku. Pan Karailiev má bohaté znalosti a kontakty v tomto regionu a má vynikající komunikaci. Udělál vše, aby nám pomohl dosáhnout nejlepších výsledků při koupi apartmánu v Bulharsku. Jsme nesmírně vděční za veškerou pomoc, kterou nám nabídnul, a těšíme se, že si budeme byt užívat po mnoho dalších let.

Michelle Smith, UK

 

V roku 2018 som na odporúčanie známeho prvý krát navštívil Bulharsko. Krajina, ľudia, služby na mňa tak zapôsobili, že som prejavil záujem kúpiť nehnuteľnosť v podobe apartmánového bytu. Všetci vieme, koľko času a vybavovania zaberie výber, prevod nehnuteľnosti kdekoľvek. Chcem sa preto poďakovať pánovi Assenovi Karailievovi za jeho profesionálny, ľudský, priateľský prístup, čas a rady ktoré mi venoval pri výbere. Od začiatku do konca s prevodom nehnuteľnosti nebol absolútne žiadny problém. Patrí mu veľká vďaka, že sa môžem kedykoľvek vracať na Slnečné pobrežie a teraz vlastne domov. Vrele odporúčam jeho služby!!!!!!

Juraj Kopšo, Slovensko, tel +421 905 941 487

 

Služeb p. Assena Karailieva využíváme již mnoho let. Vzhledem k bulharské pohostinnosti a profesionálnímu přístupu Assena s ochotou vždy pomoci jsme neváhali a využili jeho služeb i na další investici do nemovitosti na černomořském pobřeží. S Assenem jsme stále v kontaktu a při pobytu v Bulharsku se rádi potkáme a popovídáme. Společnost FC FINANCE-CONSULT ČR a p. Assena vřele doporučuji.

Radim Procházka, Praha

 

Pan Ing. Karailiev nám zajistil vše od A po Z, co se týče koupě apartmánu v zahraničí, konkrétně tedy v Bulharsku. Vřele doporučuji jeho služby, je důvěryhodný a profesionální. Určitě bych se na něj v budoucnu opět obrátila.

Andrea Pospíšilová, Praha

 

Dlouho jsem si přála mít hezký apartmán u moře. Toto přání se mi splnilo v roce 2014 v Bulharsku. Po prvním prohlídkovém dnu, při kterém mě doprovázel dobrý známý Assen Karailiev jsem byla rozhodnuta. Vybraný aparmán ke koupi jsem si prohlédla ještě následující den, poté jsme si potvrdili Kupní smlouvu a následné kroky pro převod do vlastnictví. Celý tento proces se nesl v přátelském duchu, důvěře a profesionalitě Assena. Bulharsko mě nadchlo pro dostupnost vech služeb, pěkným teplým počasím, písčitými plážemi, dobrou kuchyní a pitím, památkami a realizací výletů do okolí, na safari i za hranice BG. Doporučuji!

Miluše Dubcová, Zlín, ČR, 606 788 923

 

Profesionálny, spoľahlivý, zodpovedný, priateľský, ochotný, ľudský... Assen Karailiev. Všetci, ktorí ho poznáte iste so mnou súhlasíte. Pretože nepomohol len mne, ale dovolím si napísať, že skoro každému s kým sa budem v Marina Cape stretávať-pretože už aj ja som vlastníčka. Ochotne poukazoval on-line kopu appartmánov a štúdií, keďže som v tejto koronovej dobe kupovala štúdio na diaľku. A keď som sa osobne prišla pozrieť čo som nadobudla, v priebehu jedného týždňa zorganizoval a vybavil všetky potrebné úkony na všetkých úradoch. Oceňujem túto pomoc, robí to nie z povinnosti, ale z tej ľudskosti, ktorú som spomenula vyššie. Ďakujem, odporúčam spoluprácu, a teším sa v lete na stretnutie.

Alexandra Majerová, Poniky, Slovensko

 

Najlepši predajca nehutelnosti na celom východnom balkáne. Osobitný prístup, fundovanost a komplexný servis, ktory nieje bezny ani v zapadných krajinách podtrhuje vysokou osobnou angažovanosťou.

Radovan Cegledy, Rimavská Sobota, Slovensko

 

Ak si chcete kúpiť nehnutelnosť v cudzine a realizujete to prvýkrát je dobré využiť služby realitnej kancelárie. Ja som využila služby tejto realitky a som spokojná. Na úvod som si urobila trojdňový výletdo vybranej lokality v Bulharsku, kde mi poukazovali množstvo rezidencií a apartmánov. Po vybraní pre mňa najvhodnejšej nehnuteľnosti a realizácii platby som využila zasa služby tejto realitky a dala som plnú moc na prevod nehnuteľnosti jej majiteľovi p. Assenovi Karailievovi. A ten realizoval prevod a s ním úkony spojené. Tak som ušetrila čas a nedorozumenia, ktoré sa mohli vyskytnúť pri prevode, keďže neovládm bulharský jazyk a nepoznám zvyklosti zápisu nehnuteľnosti v Bulharsku.

Erika Kozelova, Košice, Slovensko

 

Ako majiteľ apartmánu v Bulharsku v bloku 33 v rezorte Marina Cape môžem konštatovaľ len jedno a to, že som od začiatku bol iba milo prekvapený. Najskôr estetickou úrovňou (príchod v nočných hodinách a pohľad na osvetlenie MC je zážitok!) potom pri prehliadke celkovou úrovňou spracovania a riešenia celého komplexu a nakoniec prístupom a jednaním pracovníkov, ktorí sa o nás starali (doviedol som i priateľa,ktorý je tiež majiteľom v MC). Odborným a zároveň srdečným prístupom si nás okamžite získal p. Assen Karailiev a myslím, že hlavne on výrazne ovplyvnil naše rozhodnutie investovať do kúpi tejto nehnuteľnosti. Po odstránení menších nedostatkov ako napr. hluk od  klimatizačného systému konkrétne pri mojom apartmáne, úpravy pláže a okolia v prednej časti, bude radosť sa sem vracať a tráviť tu volný čas i s priateľmi z Bulharska.

Ing. Jozef Trnka, Banska Bystrica, Slovensko

 

V lete 2007 som sa dozvedel o zaujímavom projekte v Bulharsku jednalo sa o predaj apartmánových bytov v komplexe Marina Cape. Po osobnej návšteve sa mi projekt zapáčil a rozhodol som sa kúpiť jeden apartmán s výhľadom na more. V objekte sa nachádzajú rôzne služby pre obyvateľov komplexu zábavné a relaxačné centrum, bazény, reštaurácie, obchodíky, kaderníctvo. S rodinou sme tu strávili v roku 2008 jeden týždeň a boli sme veľmi spokojní. Je to výborná investícia do budúcnosti.

Jan Pleva, Bratislava, Slovensko

 

V decembri 2007 som bol po prvý krát v živote v Bulharsku a nie ako kupec, ale ako účastník výletu. Zaujímalo ma prečo chodí čoraz viac mojich známych do Bulharska. Po tomto výlete sa už nečudujem! Šokoval ma obrovský skok, aký urobilo Bulharsko za posledných 5 rokov. Komplexy, služby a čistota porovnateľná s akoukoľvek destináciou v Európe. A k tomu sa vystravujem za tie iste peniaze ako u nás. Rodinná 2 týždňová dovolenka v auguste 2008, už v mojom vlastnom apartmáne v 4* komplexe Marina Cape, bola jednou z najlepších za 15 rokov, čo chodím k moru. Za prvé je to investícia do budúcna, za druhé ubytovanie vo svojom a za tretie možnosť prenájmu mojim rodinným príslušníkom, priateľom a známym. Služby spoločnosti FC Finance-Consult boli na profesionálnej úrovni.

Michal Kovač, Prešov, Slovensko

 

Ahoj Assen. Prešiel rok a sme zase starší a krajší. Preto sa Ti chcem poďakovať za všetko čo si pre mňa  robil pri sprostredkovaní predaja apartmánu v MC. Hlavne pri vybavovaní listu vlastníctva a pri všetkých potrebných veciach s tým súvisiacimi. Taktiež pomco pri odstraňovaní závad ktoré som zistil až dodatočne. Viem že si urobil veľa vecí, ktoré si nemal v náplni Tvojej práce a tiež viem že si to robil nezištne a nie len pre mňa, ale aj pre osttných nás ktorí sme v MC kúpili apartmány. Pretosa Ti teraz chcem poďakovať a zaželať Tebe ale aj celej Tvojej rodine všetko najlepšie a hlavne veľa zdravia v Tomto Novom roku 2009. Verím že aj v tomto roku budeme spolupracovať a stretávať sa tak ako to bolo v minulom roku. Pretoešte raz vrelá vďaka a veľa pracovných úspechov v Novom Roku 2009

S pozdravom Ing. Pavol Hunák, šťastný majiteľ apartmánu 32/2 MC

 

Dobrý den,

konečně jsem se dostala k tomu, abych poděkovala Vaší společnosti a hlavně Ing. Assenovi Karailievovi. Již před dvěma roky jsme zakoupili malé studio v Marina Cape. Oceňuji velice, že vše proběhlo a probíhá bez jakýchkoli problémů a komplikací. Zejména si to uvědomuji nyní, že to není zcela běžné, protože mám bohužel i zcela jinou zkušenost. Já a má dcera jsme si zakoupily apt. u jiné společnosti, kde se setkáváme s obrovskou nesolidností, což trvá dosud, a obávám se, že to potrvá nadále.

Ještě jednou díky, MUDr. B. Havlíková

 

Když jsem se rozhodl pro investici do nemovitosti zvažoval jsem koupit byt a pronajímat ho, poté jsem se rozhodl pro nákup apartmánu v Bulharsku. Byt bych si neužil a jen se zlobil s nájemníky. Takto mám apartmán pro sebe a svoji rodinu a známé. Je možné také apartmán pronajímat. Bulharsko jsem zvolil pro přívětivost jeho obyvatel, dále že se jedná o zemi v EU a jako investor jsem bral v úvahu hlavně velký potencionál růstu cen nemovitostí v BG. Možnost nakoupit apartmán u moře v první linii je zcela neopakovatelná. Při pečlivém výběru realitní kanceláře zvítězila společnost FC Finance-Consult s jednatelem Ing. Assenem Karailievem pro jeho profesionální a zároveň osobní přístup a rovněž jazykovou vybavenost. Vlastní prohlídka apartmánů v BG a následný nákup jednoho z apartmánů probíhala 3 dny. Pan inženýr si nás vyzvedl na letišti a na letiště nás také odvezl. Po celý pobyt byl milým nevtíravým společníkem. Samozřejmě jako investor jsem nejvíce ocenil jeho profesionalitu, kdy jeho zájmem je jen seriozní obchod. Když jsme letěli letadlem nazpět manželka říkala, zdali ještě někdy tohoto sympatického a vysoce inteligentního muže Assena (tak jsme si ho s manželkou mezi sebou důvěrně jmenovali a jmenujeme dodnes) uvidíme? Naštěstí pro nás ho vídáme pravidelně při našich návštěvách BG a jsme s ním ve spojení prostřednictvím elektronické pošty neustále. Je asi zcela ojedinělé, že se realitní makléř i po uzavření obchodu nadále stará o své klienty a zajišťuje jim nezbytný servis ohledně jejich nemovitosti, kteý by jen těžko sami v cizí zemi zajišťovali.

Assene děkuji Vám JUDr. J. Nývlt

 

Před třemi lety jsme udělali investici v Bulharsku projekt Marina Cape přes Ing. Assena Karailieva. Byli jsme nejprve pozváni na prohlídku studia na několik dní, před samotnou koupí. Veškeré služby které pro nás pan Ing. Karailiev zajištoval proběhly ve stanoveném termínu a ke spokojenosti všech zúčastněných (převody, zápisy katastru, platby poplatků). Vzhledem k tomu, že velmi dobře ovládá češtinu, domluva je velmi snadná, rád poradí i pomůže. I nadále, pokud jsme v Marině, rádi se potkáme a popovídáme. Bulharsko je pro každého kdo má rád teplo, moře, dobré jídlo a pití. Tuto realitní společnost ráda doporučuji všem.

V. Praha, ČR

Masivní inzerce Exportujeme na