Zpět na přehled

Na prodej apartmán s výhledem na bazén a částečným výhledem na moře, Aheloy, Bulharsko

Evidenční číslo: MCGM32
Adresa: Bulgaria, Aheloy
Cena: 46 000Euro
46 000Euro

Popis nemovitosti

V krásné a klidné lokalitě Aheloy v Bulharsku nabízíme k prodeji apartmán v soukromém komplexu. Nabízený apartmán o dispozici 1+kk s podlahovou plochou 40 m2 je situován v soukromém plně vybaveném rekreačním komplexu v 4. patře domu.
Rekreační komplex se nachází v lukrativní lokalitě Aheloy ležící v Burgaském zálivu, nedaleko léčivého bahna pomorijských solivarů. Jelikož toto letovisko není příliš známé, zůstává skryto davům turistů a nabízí tak klidnou dovolenou u Černého moře. Rekreační komplex je vzdálený asi 15 minut jízdy od burgaského letiště a je umístěn přímo na jedné z krásných písečných pláží, na které se zároveň nachází malý přístav, v němž kotví jachty a rybářské lodě. Rekreační komplex se rozpíná na ploše 40 000 m2 a skládá se ze 4 jednotlivých areálů/částí. Marina, Cove, Tower a Lighthouse tvoří nezaměnitelnou tvář každého ze svých 750 apartmánů. Každý apartmán má dva vchody, výtah a také balkón či terasu. V celém areálu můžete využít 4 restaurace, mnoho kaváren a barů, 2 bazény s vodními bary, lázně, sportovní centrum, squashové kurty, wellness a SPA centrum, masáže, ordinaci praktického lékaře, lékárnu, malou zubní kliniku, banku, supermarket a dalších několik menších obchodů s rozmanitou nabídkou nejrůznějšího zboží. V každém apartmánu je také zdarma k dispozici vysokorychlostní internet a kabelová televize.
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí.

Sea and pool view studio apartmant in Aheloy, Bulgaria

In a beautiful and quiet location Aheloy in Bulgaria we offer an apartment in a private complex for sale. The offered apartment with a a floor area of 40 m2 is situated in a private fully equipped holiday complex on the 4th floor of a 4-storey house in a beautiful and quiet location Aheloy in the Gulf of Burgas, near the healing mud of Pomeranian salt flats. This resort is not very famous, it stays away from the crowds of tourists and offers a peaceful holiday by the Black Sea. The resort is a 15-minute drive from Burgas Airport and is located directly on one of the beaches, which also has a small marina with yachts and fishing boats. The holiday complex is built on 40,000 m2 area and consists of 4 individual areas / parts. Marina, Cove, Tower and Lighthouse form the original concept of each of its 750 apartments. In the whole area you can use 4 restaurants, many cafes and bars, 2 swimming pools with water bars, spa, sports center, squash courts, wellness and SPA center, massages, general practitioner s office, pharmacy, small dental clinic, bank, supermarket and several others. smaller shops with a diverse offer of various goods. Free high-speed internet and cable TV are also available in each apartment.
The property is suitable for your own rest and recreation and also as an investment for rent. It is a unique possibility of summer living in a beautiful and pleasant environment.

Základní údaje

Evidenční čísloMCGM32
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena46 000
MěnaEuro
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBulgaria, Aheloy
AdresaBulgaria, Aheloy
GPS latitude42.637158
GPS longitude27.65494727

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníBalkon, Výtah, Zařízeno nábytkem
Dopravní spojeníAutobus, Dálnice, Silnice, MHD
Možnosti topeníÚstrední elektrické
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Elektro230V

Plochy

Užitná35 m2
Podlahová40 m2
Balkon4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Assen Karailiev