Zpět na přehled

Apartmán 1+kk na písečné pláži, Elenite

Evidenční číslo: PRIV512
Adresa: Bulgaria, Elenite
Cena: 60 000Euro
Poznámka k ceně: Využijte prodej na splátky
60 000Euro

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný prostorný apartmán o dispozici 1+kk s celkovou podlahovou plochou 48,12 m2 situovaný ve 2. patře třípatrového domu. Apartmán je umístěný v moderním prázdninovém komplexu přímo na jedné z písečných pláží v lokalitě Elenite v Bulharsku. Prázdninový komplex nabízí spoustu rozmanitých služeb, volnočasových aktivit i dalšího vyžití pro všechny věkové kategorie. Samozřejmostí jsou luxusní rozlehlé bazény linoucí se přímo podél nabízeného apartmánu.
Financování: U této nemovitosti jsme schopni zajistit splátkový prodej v rovnoměrných měsíčních anuitních platbách po dobu až 7 let. Akontace (vlastních prostředků) od 10%. Další možností je nebankovní typ financování (bez nutnosti prokazování příjmů). Kupujete přímo od majitele apartmánu, neplatíte tak žádnou provizi RK. Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí. Podívejte se i na naše další nabídky. Prodejem apartmánů v krásném a oblíbeném Bulharsku se zabýváme již 20 let.

Studio apartment, front beach complex in Elenite

We offer a beautiful spacious apartment for sale. Apartment with a total floor area of 48,12 m2 situated on the 2nd floor of a three-storey house. The apartment is located in a modern holiday complex right on one of the sandy beaches in Elenite, Bulgaria.
The holiday complex offers many diverse services, leisure activities and other opportunities for all ages. Of course, there are luxurious large pools flowing directly along the offered apartment.
Financing: For this property, we are able to process installment sales in equal monthly annuity payments for up to 7 years. Down payment (own funds) from 10%. Another option is private financing (without proof of income). Interest-free period of up to 12 months. The purchase is without commission from the buyer and without risk, directly from the owner of the apartment. The property is suitable not only for your own rest and recreation, but also as an investment to buy. It is a unique possibility of summer living in a beautiful and pleasant environment. Look at to our other offers. We have 20 years experience with selling apartments in beautiful and popular Bulgaria.

Základní údaje

Evidenční čísloPRIV512
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena60 000
MěnaEuro
Poznámka k ceněVyužijte prodej na splátky
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBulgaria, Elenite
AdresaBulgaria, Elenite
GPS latitude42.70176783
GPS longitude27.80816467

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníBalkon, Výtah, Zařízeno nábytkem
Dopravní spojeníDálnice, Silnice, MHD, Autobus
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
TelekomunikaceKabelové rozvody, Internet, Satelit, Kabelová televize
Elektro230V

Plochy

Užitná42 m2
Podlahová48 m2
Balkon4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Assen Karailiev