Zpět na přehled

Luxusní byt 4+kk u moře, na splátky, výhled na moře, Sveti Vlas, Bulharsko

Evidenční číslo: PRES149
Adresa: Sveti vlas, Bulgaria, Sveti vlas
Cena: 258 000Euro
Poznámka k ceně: Využijte prodej na splátky
258 000Euro

Popis nemovitosti

Luxusní byt 4+kk u moře, 195m2, na splátky. Zde nabízíme k prodeji několik apartmánů (na splátky) v moderním prázdninovém komplexu. Nabízené apartmány jsou situovány v krásné a klidné lokalitě v soukromém a plně vybaveném rekreačním komplexu, který se nachází přímo na pláži a může nabídnout největší bazén v celé oblasti o průměru 30 metrů, vybavený klouzačkou a brouzdalištěm pro nejmenší. Video nahlídněte na naše webové stránky.
V prázdninovém komplexu můžete dále využít lehátka kolem celého bazénu, dětská hřiště, několik restaurací, obchody, masážní studio, kadeřnictví, manikúru, pedikúru, kosmetický salón, posilovnu a fitness centrum, tenisový kurt, stolní tenis, kulečník a neplacené parkoviště. Z dalších služeb můžete využít např. praní a žehlení, směnárnu, WiFi zdarma či informační servis, kde vám poradí nejen s výběrem nejrůznějších výletů, ale také v mnoha dalších praktických věcech, které budete chtít vyřídit. Každý apartmán je vybavený účelným nábytkem, který je v ceně. Kombinace umístění apartmánů přímo na pláži a blízkost věhlasných letovisek je předpokladem pestrého a plnohodnotného rodinného odpočinku. Tyto apartmány máme k dispozici jak k prodeji tak k pronájmu. V tomto komplexu nabízíme k prodeji více apartmánů různých velikostí i dispozic (2kk, 3kk a 4kk), v případě zájmu o jiný typ kontaktujte naši RK.
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí.
Financování: U této nemovitosti jsme schopni zajistit splátkový prodej do osobního vlastnictví a to pomocí rovnoměrných měsíčních plateb po dobu až 7 let. Akontace vlastními prostředky již od 20000 Euro. Dále nebankovní formu financování (bez nutnosti prokazování příjmů). Kupujete přímo od majitele apartmánu, neplatíte tak žádnou provizi RK. Podívejte se i na naše další nabídky apartmánů v tomto komplexu. Prodejem nemovitostí v Bulharsku se zabýváme již 16 let. Zak: PRES149

A big 3bedroom apartment with a sea view for sale in Sveti Vlas, Bulgaria

Luxury 3 bedroom aapartment, 195m2 in a beautiful location of Sunny Beach in Bulgaria near the town of Sveti Vlas. Here we can offer several apartments in private holiday complexes for sale. The offered apartments are situated in a beautiful and quiet location in a private and fully equipped holiday complex, located directly on the beach and can offer the largest swimming pool in the whole area with a diameter of 30 meters, equipped with a slide and paddling pool for the little ones. In the complex you can also use sun loungers around the pool, playgrounds, several restaurants, shops, massage studio, hairdresser, manicure, pedicure, beauty salon, gym and fitness center, tennis court, table tennis, billiards and free parking. Other services include laundry and ironing, currency exchange, free WiFi and an information service, where they can advise you not only on the selection of various trips, but also on many other practical things you will want to handle. Each apartment is equipped with furniture, which is included in the price. The apartments have a beautiful sea view. The combination of the location of the apartments directly on the beach and the proximity of famous resorts is a prerequisite for a varied and full-fledged family rest. These apartments are available for sale and for rent. All apartments have a fully equipped kitchen. Each room has a TV, air conditioning, sets of bedspreads and blankets, towels and bath towels. The property is suitable not only for your own rest and recreation, but also as an investment for rent. It is a unique possibility of summer living in a beautiful and pleasant environment.
Financing: For this property, we are able to arrange a instalment sale to personal ownership using even monthly payments for up to 5 years. Deferred payments up to 7 years. Down-to-back with own funds from 20000 Euro. Interest-free period of up to 12 months. Furthermore, non-banking type of financing (without the need for evidence of income), an easy and simple method with a maximum loan payment period of 7 years. Possibility of additional discount when paying the full amount. The purchase is without commission from the buyer and without risk, directly from the owner of the apartment! Take a look at our other offers. We have been selling real estate abroad for 16 years. ID: PRES149

Základní údaje

Evidenční čísloPRES149
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena258 000
MěnaEuro
Poznámka k ceněVyužijte prodej na splátky
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaSveti vlas, Bulgaria, Sveti vlas
AdresaBulgaria, Sveti vlas
GPS latitude42.70878814
GPS longitude27.74386346

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníBalkon, Výtah, Zařízeno nábytkem
Dopravní spojeníMHD, Vlak, Dálnice, Autobus, Silnice
Možnosti topeníÚstrední elektrické
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Elektro230V

Plochy

Užitná185 m2
Podlahová195 m2
Balkon40 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP4

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Assen Karailiev