Zpět na přehled

Apartmán 1+kk na splátky, vedle aquaparku, Slunečné pobřeží, Bulharsko

Evidenční číslo: 000056RS
Adresa: Bulgaria, Slunečné pobřeží
Cena: 42 000Euro
Poznámka k ceně: Využijte prodej na splátky
42 000Euro

Popis nemovitosti

V krásné lokalitě Slunečného pobřeží v Bulharsku nabízíme k prodeji několik apartmánů v soukromých rekreačních komplexech. Nabízený apartmán o dispozici 1+kk s podlahovou plochou 36 m2 je situován v krásné a klidné lokalitě u Slunečního pobřeží v Bulharsku, a to v soukromém rekreačním komplexu ve 3. podlaží třípatrového domu. Apartmán se nachází pouze několik set metrů od písečných pláží Slunečného pobřeží.
Celý apartmánový komplex nabízí výjimečnou kombinaci hor a mořského vzduchu. Zahradní část komplexu o rozloze 15 000 m2 je plná krásných exotických rostlin a stromů. Areál je vybaven odpadkovými koši a popelníky kolem všech cest a budov. Místo působí skvělou domácí atmosférou. Rozlehlý areál se pyšní špičkovým vybavením a aktivitami mezi kterými si vyberou zástupci všech věkových kategorií. Můžete zde využít např. relaxační zónu s několika různými vodními plochami či několik míst k odpočinku mezi udržovanou zelení a skalkami. Jednoduše zde najdete téměř všechny vymoženosti všech luxusních komplexů. Jsou zde 3 různé restaurace (mořská, italská a středomořská), bar, kavárna vídeňského stylu, bazény pro děti i dospělé s plavčíky, vodní atrakce, koktejlové bary, obchody, sauny, směnárny, hřiště pro děti, tenisové kurty, fotbalové hřiště, internetová kavárna, půjčovna aut a hlídané parkoviště. Rodiče zde například mohou odpočívat s jistotou, že jsou jejich děti v bezpečí a baví se ve vodním hradu nebo v brouzdališti. V dalších částech komplexu se dále nachází fitness klub, kosmetický salón, zubní ordinace, zdravotní centrum, masážní studio a golfové hřiště s 15 jamkami.
Další výhodou lokality je bezprostřední blízkost přírodní rezervace Kalina a centrum Slunečného pobřeží.
Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí.
Financování: U této nemovitosti jsme schopni zajistit splátkový prodej do osobního vlastnictví a to pomocí rovnoměrných měsíčních plateb po dobu až 5 let. Akontace již od 30%. Bezúročné období až 12 měsíců. Dále nebankovní typ financování (bez nutnosti prokazování příjmů). Kupujete přímo od majitele, neplatíte tak provizi RK. Podívejte se i na naše další nabídky apartmánů v tomto komplexu. Prodejem nemovitostí v krásném a oblíbeném Bulharsku se zabýváme již 17 let.

Pool view studio apartment in Sunny Beach, Bulgaria

In a beautiful location of Sunny Beach in Bulgaria we offer several apartments in private holiday complexes for sale. The offered studio apartment with a floor area of 36 m2 is situated in a beautiful and quiet location on the Sunny Beach in Bulgaria, in a private holiday complex on the 3rd floor of a three-storey house. The apartment is located only a few hundred meters from the sandy beaches of Sunny Beach. The whole apartment complex offers an exceptional combination of mountains and sea air. The garden part of the complex with an area of 15,000 m2 is full of beautiful exotic plants and trees. The area is equipped with trash cans and ashtrays around all roads and buildings. The place has a great home atmosphere. The large complex boasts top equipment and activities between which representatives of all ages can choose. We can find here, for example, a relaxation zone with several different water areas, several places to rest between the maintained greenery and rocks. We can easily find here almost all the conveniences of other luxury complexes. There are 3 different restaurants (sea, Italian and Mediterranean), bar, Viennese-style cafe, swimming pools for children and adults with lifeguards, water attractions, cocktail bars, shops, saunas, exchange offices, children s playground, tennis courts, football field, internet cafe, car rental and guarded parking. For example, parents can rest here with the confidence that their children are safe and having fun in a water castle or paddling pool. In other parts of the complex there is also a fitness club, beauty salon, dental office, health center, massage studio and a golf course with 15 holes. Another advantage of the location is the immediate vicinity of the nature reserve Kalina and the center of Sunny Beach. The property is suitable for your own rest and recreation and also as an investment for rent. It is a unique possibility of summer living in a beautiful and pleasant environment.
Financing: For this property, we are able to process installment sales into personal ownership and with the help of even monthly payments for up to 5 years. Down payment from 30% for this property. Interest-free period of up to 12 months. Furthermore, no-banking type of financing (without proof of income), an easy and simple way with a maximum loan payment period of 5 years. The purchase is without commission from the buyer and without risk, directly from the owner of the apartment. Let´s see also our other offers. We have experience with the sale of apartments in Bulgaria for 17 years.

Základní údaje

Evidenční číslo000056RS
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena42 000
MěnaEuro
Poznámka k ceněVyužijte prodej na splátky
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBulgaria, Slunečné pobřeží
AdresaBulgaria, Slunečné pobřeží
GPS latitude42.70514173
GPS longitude27.70752381

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníBalkon, Zařízeno nábytkem
Dopravní spojeníMHD, Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Možnosti topeníÚstrední elektrické
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody

Plochy

Užitná31 m2
Podlahová36 m2
Balkon5 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Assen Karailiev