Zpět na přehled

Apartmán 2+kk s výhledem na moře v luxusním prázdninovém komplexu na Slunečném pobřeží v Bulharsku

Evidenční číslo: BARCELO1
Adresa: Bulgaria, Sluneční pobřeží
Cena: 85 000Euro
85 000Euro

Popis nemovitosti

V samém srdci Slunečného pobřeží v Bulharsku nabízíme k prodeji prostorný apartmán o dispozici 2+kk s celkovou podlahovou plochou 75 m. Apartmán je situován ve pátém patře, 8. patrového domu a je součástí moderního, plně vybaveného komplexu, který uspokojí i tu nejnáročnější klientelu.
Areál nabízí spoustu služeb a aktivit pro všechny věkové kategorie. Komplex dominuje především svoji velkou zahradou, 4 rozlehlými bazény a nákupním centrem s 99 obchody, jež nabízejí nejrůznější druhy zboží. Ti, kteří hledají odpočinek a relaxaci jistě ocení moderní wellness centrum, které nabízí vnitřní vyhřívaný bazén, vířivku, saunový svět (parní sauna, turecká lázeň, infračervená sauna a finská sauna) a kneippův chodník. Dále můžete využít posilovnu, dětská hřiště, sportoviště či několik barů a restaurací. Podívejte se i na naše další nabídky apartmánů v tomto komplexu. Prodejem nemovitostí v zahraničí se zabýváme již 17 let.
Za dobu našeho působení jsme již prodali stovky apartmánů v zahraničí především v Bulharsku. Našim klientům zajišťujeme i po koupi nemovitosti nadstandardní servis, který nabízí spoustu dalších bezplatných výhod, jež můžete využít při vašem pobytu v Bulharsku.
S ohledem na situaci jsme připravili soubor opatření, která Vás provedou procesem nákupu nemovitosti hladce a bezpečně. Prohlídky nemovitostí jsou nyní možné online pomocí živého vysílání a videoprohlídek. Celý prodejní proces jsme schopni dle Vašich potřeb a požadavků zprostředkovat na dálku a to i včetně vyřešení finanční otázky a dalších formálních náležitostí.

One bedroom apartment with sea view, Sunny Beach, Bulgaria

In the heart of Sunny Beach in Bulgaria, we offer a spacious 1 + kk apartment for sale. Apartment has a total floor area of 51 m. The apartment is located on the 5th floor of an 8-storey building and is part of a modern, fully equipped complex that will satisfy even the most demanding clientele.
The complex offers many services and activities for all ages. The complex is dominated by its large garden, 4 large swimming pools and a shopping center with 99 shops offering various types of goods. Who is looking for rest and relaxation will certainly appreciate the modern wellness center, which offers an indoor heated pool, whirlpool, a sauna world (steam sauna, Turkish bath, infrared sauna and Finnish sauna) and a Kneipp path. You can also use the gym, playgrounds, sports fields and several bars and restaurants.
Take a look at our other offers of apartments in this complex. We have been selling real estate abroad for 16 years.
During our operation we have already sold hundreds of apartments abroad, especially in Bulgaria. Even after the purchase of the property, we provide our clients with an above-standard service, which offers many other free benefits that you can take advantage of during your stay in Bulgaria.
With regard to the situation, we have prepared a set of measures that will guide you through the process of buying a property smoothly and safely. Property tours are now possible online via live and video tours. We are able to mediate the entire sales process remotely according to your needs and requirements, including the resolution of financial issues and other formalities.

Základní údaje

Evidenční čísloBARCELO1
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena85 000
MěnaEuro
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBulgaria, Sluneční pobřeží
AdresaBulgaria, Sluneční pobřeží
GPS latitude42.6883305
GPS longitude27.7139182

Vlastnosti, volby

Konstrukce budovyCihlová
VybaveníBalkon, Garáž, Výtah, Zařízeno nábytkem
Dopravní spojeníAutobus, MHD, Silnice, Dálnice, Vlak
Možnosti topeníÚstrední plynové, Lokální elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Satelit, Internet, Telefon
Elektro230V

Plochy

Užitná70 m2
Podlahová75 m2
Balkon4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu8. podlaží
Počet NP8
Počet garáží1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Ing. Assen Karailiev